storytel-koodi

Storytel tarjous – Kuuntele rajattomasti äänikirjoja ilmaiseksi 30 päivän ajan

Mikä Storytel on?

Storytel on äänikirjapalvelu, jonka avulla voit kuunnella äänikirjoja tai lukea e-kirjoja. Palvelu toimii sovelluksen kautta, joka voidaan ladata joko puhelimelle tai tabletille.

Storytelin valikoima on suhteellisen laaja – teoksia löytyy yli 300 000 kappaletta. Valikoimasta löytyy ääni- ja e-kirjojen lisäksi myös podcasteja ja opiskelumateriaaleja.

Storytelin hinta vaihtelee tilauksien välillä, mutta palvelua on mahdollista päästä kokeilemaan ilmaiseksi 30 päivän ajan. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille.

Hyödynnä Storytelin tarjous ja kokeile palvelua 30 päivää maksutta!

Ilmaisen kokeilujakson pääset lunastamaan alapuolelta löytyvästä painikkeesta. Tarjous koskee vain uusia asiakkaita, eikä se sitouta sinua palveluun. Tilaus on peruttavissa helposti missä vaiheessa tahansa.

Lunasta koodisi alapuolelta ja ryhdy kuuntelemaan lempikirjojasi rajattomasti 30 päivän ajan.

Aloita ilmainen kokeilujakso
Storytel-äänikirjapalvelu

Miten Storytel tarjous lunastetaan?

Storytelin tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Tarjouksen saat käyttöösi klikkaamalla tämän sivun yläosasta löytyvää painiketta ja rekisteröitymällä Storytelin käyttäjäksi.

Kokeilujakso on voimassa 30 päivää, jonka aikana voit kuunnella tai lukea rajattomasti kirjoja missä tahansa. 

Jos et ole palveluun tyytyväinen, etkä halua maksaa siitä, niin tilaus on mahdollista peruuttaa ennen kokeilujakson päättymistä.

Storytel kirjavinkit

Storytelin suositusten avulla löydät täydellisen kirjan jokaiseen hetkeen. Valikoimasta löytyy kirjoja jokaisesta kategoriasta, aina jännityskirjoista romantiikkaan, tieteiskirjallisuuteen ja mysteereihin. Storytel myös lisää jatkuvasti uusia kirjoja valikoimaan, joten tarjolla on aina jotain uutta.

Musta raivo

Musta Raivo on kirja, joka nostaa esiin neljä murhaa Suomen 2000-luvun rikoshistoriasta. Siinä pohditaan, syntyvätkö ihmiset pahoina vai voiko heitä estää tulemasta murhaajiksi. Tiedot ovat koottu asiakirjoista ja viranomaisten, sidosryhmien sekä nuorisopsykiatrien haastatteluista.

Saat selville, millaista näille lapsille oli kasvaa ympäristössä, jossa väkivalta oli arkipäivää, mutta myös sen, millaisia toimenpiteitä yhteiskunta ja nuorten parissa työskentelevät ammattilaiset tekivät.

Tämä kirja saa sinut miettimään omaa elämääsi sekä ympärilläsi olevia ihmisiä, etenkin kun puhutaan ehkäisevistä toimenpiteistä alaikäisten tekemiä tulevia rikoksia vastaan.

Valo joka ei kadonnutkaan

Oletko koskaan joutunut käsittelemään elämässäsi vaikeaa tilannetta?

Valo joka ei kadonnutkaan -kirjan kirjoittaja Varpu Hintsanen on ollut tilanteessa, jossa tuntui, että valoa ei näkynyt tunnelin päässä. Hän menetti tyttärensä Senjan 8-vuotiaana syöpään. Kirja kertoo, miten Hintsasen omat opetukset henkisestä jaksamisesta joutuivat kovalle koetukselle, kun hän joutui elämänsä vaikeimpaan tilanteeseen.

Surusta nousi kuitenkin toivo ja kiitollisuus siitä, mitä hänellä oli jäljellä. Tämä on yhden perheen tarina, mutta se tuo apua myös kaikille niille, jotka joutuvat elämässään vaikeaan paikkaan..

Psykiatrisen sairaanhoitajan koulutuksen saaneen Varpun viesti on selkeä: emme voi valita, mitä meille tapahtuu, mutta voimme valita, miten reagoimme tapahtuneeseen.

Ilmainenkokeilu.fi on suomalainen internetsivusto, jonka tavoitteena on kerätä kaikki ilmaiset kokeilujaksot, tarjoukset ja alennuskoodit yhteen paikkaan.
Löydä kaikki tarjoukset sekä kokeilujaksot helposti ja nopeasti!
Palautteet ja yhteydenotot
info@ilmainenkokeilu.fi
arrow-right