Nextory koodi –– hyödynnä kampanjakoodi ja kuuntele kirjoja maksutta 30 päivää

Nextorylla on käynnissä kampanja, jota hyödyntämällä uudet asiakkaat saavat mahdollisuuden tutustua palveluun 30 päivän ajan maksutta. Pääset lunastamaan kokeilujakson alapuolelta löytyvästä painikkeesta, koodi tulee automaattisesti käyttöösi. 
nextory-koodi-30-päivää

Nextory tarjous ja koodi: Kokeile Nextorya 30 päivää ilmaiseksi

Lunasta alapuolelta löytyvä kampanjakoodi ja ryhdy kuuntelemaan äänikirjoja tai lukemaan e-kirjoja rajattomasti 30 päivän ajan.

Koodi on voimassa vain uusille asiakkaille. Tilaus on myös mahdollista peruuttaa koko kokeilujakson ajan missä vaiheessa tahansa, jos sovellus ei jostain syystä ole sinulle sopiva.

Koodi on automaattisesti käytössäsi kun painat nappia, pääset aloittamaan kokeilujakson rekisteröitymällä käyttäjäksi.

Lunasta Nextory koodi →

Mikä Nextory on?

Nextory on äänikirjapalvelu, jonka avulla voit lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja missä vain ja milloin vain. Sovelluksesta löytyy kirjoja jopa yli 100 000 kappaletta, joista voit valita juuri sinulle mieluisat kirjat.

Nextorysta löytyy äänikirjoja koko perheelle, eli se sopii aina lapsista vanhuksiin - jokaiselle löytyy jotakin.

Onko kokeilujakso mahdollista peruuttaa?

Kokeilujakso on helppo peruuttaa missä vaiheessa tahansa, eikä se sitouta tilaamaan palvelua. Mikäli olit tyytyväinen Nextoryyn, voit jatkaa tilaustasi kuukausimaksulla.

Valittavanasi on kolme eri tilausvaihtoehtoa:

Pronssi-tilaus, joka maksaa 9,99 €/kk. Kulta-tilaus, joka maksaa 16,99 €/kk ja Perhe-tilaus, joka maksaa 19,99-27,99 €/kk.

nextory-koodi-tarjous

Mitä äänikirjoja Nextorysta voi kuunnella?

Nextoryn äänikirjavalikoima on pienempi kuin BookBeatin tai Storytelin, mutta kirjoja löytyy kaikenikäisille eri kategorioista.

Nextorysta löytyy seuraavat kategoriat:

 • Jännitys
 • Dekkarit
 • Lastenkirjat
 • Feelgood
 • Erotiikka
 • Easy-to-read
 • Elämäntapakirjallisuus
 • Sarjakuvat ja huumori
 • Yhteiskunta ja politiikka
 • Henkilökohtainen kasvu
 • Tietokirjat
 • Fantasia ja science fiction
 • Crossover
 • Kaunokirjallisuus

Tällä hetkellä TOP 3 suosituimmat Nextoryn äänikirjat ovat:

 1. Joalin Mun Polku Unelmiin - Johanna Loukomaa
 2. Rantakahvila - Lucy Diamond
 3. Vitsipitsa - täytteenä Ella ja Helmi - Juhana Salakari

Äänikirjojen lisäksi palvelusta löytyy myös e-kirjoja, jos haluat mieluummin kuuntelun sijasta lukea tekstiä.

Millä laitteilla Nextory toimii?

Nextory toimii tableteilla ja älypuhelimella ja siihen on mahdollista ladata erillinen sovellus.

Sovellus

Nextory-sovelluksen avulla voi myös ladata kirjat laitteelle ja kuunnella niitä offline-tilassa.
Sovelluksen ominaisuuksiin kuuluu myös muita mielenkiintoisia asioita, kuten lukupäiväkirja, kirja-arviot ja kirjasuositukset.

Lukupäiväkirja näyttää statistiikkaa siitä, kuinka paljon on lukenut ja milloin. Kätevä työkalu, jos haluaa esimerkiksi seurata tilastoja tai asettaa kuukausittaisia lukutavoitteita.

nextory-koodi-tarjous

Nextoryn irtisanominen ja peruutus

Tilauksen peruutus on helppoa. Mikäli palvelu ei jostain syystä ollut mieluinen ja haluat peruuttaa sen kokeilujakson aikana, niin voit irtisanoa tilauksen alapuolelta löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Peruuta tilaus ennen kokeilujakson päättymistä, näin sinulta ei veloiteta palvelusta mitään. Nextory tilaus on määräaikainen, eli voit irtisanoa tilauksen missä vaiheessa tahansa, jos et ole siihen tyytyväinen. 

Irtisanoutuminen tapahtuu menemällä Nextory-verkkosivuille www.nextory.fi, josta pääset lopettamaan tilauksen klikkaamalla "Lopeta tilaus". 

Näin helppoa tilauksen peruutus on. Ota huomioon, että tilisi ei poistu, eli jos haluat tulevaisuudessa tehdä tilauksen, niin sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen.

Yhteenveto

Nextoryn valikoima ei välttämättä ole yhtä laaja kuin kilpailevien äänikirjapalveluiden, mutta kokonaisuutena kokemus on kuitenkin positiivinen. Sovellus on helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen, joka helpottaa kirjojen etsimistä ja kuuntelua. Asiakaspalvelu on aina ollut ystävällinen, avulias ja nopea vastaamaan kaikkiin kysymyksiini. Itse sovellus vaikuttaa toistaiseksi melko vakaalta, mutta välillä saattaa esiintyä joitakin pienempiä virheitä, mutta ei mitään vakavampaa.

Ilmainenkokeilu.fi on suomalainen internetsivusto, jonka tavoitteena on kerätä kaikki ilmaiset kokeilujaksot, tarjoukset ja alennuskoodit yhteen paikkaan.
Löydä kaikki tarjoukset sekä kokeilujaksot helposti ja nopeasti!
Palautteet ja yhteydenotot
info@ilmainenkokeilu.fi