Heinähattu ja Vilttitossu | Kuuntele äänikirja | Lue E-kirja

Heinähattu ja Vilttitossu Äänikirja ja E-kirja - Lue tai kuuntele ilmaiseksi!

Onko sinulla lapsi, joka aloittaa pian koulun?

Heinähattu ja Vilttitossu on loistava äänikirja, joka auttaa lastasi valmistautumaan ensimmäiseen koulupäivään. Se kertoo pikkutytöstä, jonka on lähdettävä kouluun, mutta hän ei halua, että hänen perheensä unohtaa hänet hänen ollessaan poissa. Tämä tarina näyttää lapsillesi, miten he voivat varmistaa, etteivät heidän vanhempansa unohda heitä, kun he ovat koulussa!

Lapsesi tulevat rakastamaan tätä äänikirjaa. He oppivat arvokkaita opetuksia siitä, mitä aikuistuminen ja itsenäistyminen heille merkitsee. Ja he saavat myös nauraa matkan varrella! Et tule katumaan tämän kirjan ostamista lapsillesi - siitä saattaa jopa tulla yksi heidän lempikirjoistaan ikinä!

Kuuntele Heinähattu ja Vilttitossu äänikirjat ilmaiseksi BookBeatista!

Mistä Heinähattu ja Vilttitossu kertoo?

Heinähattu ja Vilttitossu on tarina pienestä tytöstä, jonka on mentävä kouluun. Hän ei halua, että hänen perheensä unohtaa hänet, kun hän on poissa, joten hän laittaa heidät lupaamaan, etteivät he unohda häntä.

Mutta miten he voivat muistaa kaiken? Ja mitä tapahtuu, kun he yrittävät liikaa muistaa?

heinähattu-ja-vilttitossu-kirja
Heinähattu ja Vilttitossu on saatavilla äänikirjana, nidottuna tai e-kirjana

Kenelle Heinähattu ja Vilttitossu sopii luettavaksi tai kuunneltavaksi?

Tämä kirja on lapsille oiva tapa oppia yksilöllisyyden merkityksestä sekä valmistaa heitä kouluun lähtöön. Se opettaa lapsille, että heillä on omia ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita muilla ihmisillä ei ole, ja siksi heidän pitäisi olla ylpeitä siitä, keitä he ovat.

Se opettaa lapsille myös, että heidän ei pitäisi pelätä uusia kokemuksia, vaikka ne olisivatkin hieman pelottavia! Yksilöllisyyden teema on teema, joka heijastuu heidän elämäänsä, ja on tärkeää, että he tutustuvat siihen jo varhain.

Onko Heinähattu ja Vilttitossu helppolukuinen kirja?

Heinähattu ja Vilttitossu on värikäs kirja, joka on muotoiltu niin, että sen lukeminen on helppoa kaikenikäisille lapsille. Siinä käytetään isoa fonttia, yksinkertaisia sanoja ja paljon kuvia tärkeiden ajatusten välittämiseksi viihdyttävällä tavalla.

Yhteenveto

Niille, jotka etsivät hyvää tarinaa luettavaksi lastensa kanssa, Heinähattu ja Vilttitossu on loistava vaihtoehto! Siinä ei ole vain hyvä tarina, vaan se myös opettaa nuorille jotain sellaista itsestään, mitä he eivät ehkä ole tienneet.

Tämän kirjan lukeminen ei ole vain hauskaa - se on myös opettavaista!

Jos haluat ostaa kirjat mieluummin painetussa muodossa, niin tutustu valikoimaan täältä!

Ilmainenkokeilu.fi on suomalainen internetsivusto, jonka tavoitteena on kerätä kaikki ilmaiset kokeilujaksot, tarjoukset ja alennuskoodit yhteen paikkaan.
Löydä kaikki tarjoukset sekä kokeilujaksot helposti ja nopeasti!
Palautteet ja yhteydenotot
info@ilmainenkokeilu.fi