Harry Potter äänikirjat – Uppoudu Tylypahkan velhomaailmaan

kuuntele-harry-potter-äänikirjat-ilmaiseksi

Harry Potter on brittiläinen fantasiaromaani kirjasarja, jonka on kirjoittanut kirjailija J.K. Rowling ja jonka ensimmäisen teoksen, eli Harry Potter ja Viisasten kivi Scholastic Press julkaisi vuonna 1997. Päähenkilö Harry Potter on orpo, jonka vanhemmat tappoi ilkeä lordi Voldemort.

Harry on velho, joka selviytyi lordi Voldemortin tekemästä hyökkäyksestä perheensä kimppuun, minkä vuoksi hänen tätinsä ja setänsä ottivat hänet hoiviinsa.

Harryn ensimmäinen vuosi Tylypahkassa osuu samaan aikaan, kun hänestä tehdään ennustus, jonka mukaan hänestä tulee "Valittu, joka kukistaa" Voldemortin. Romaanista on sittemmin tehty elokuvasarja, näytelmä ja huvipuisto.

Harry Potter äänikirjat sopivat lapsille ja ne ovatkin suosituimpia äänikirjoja lasten kategoriassa.

Harry Potter äänikirjat

Alapuolelta löydät listan jokaisesta J.K. Rowlingin kirjoittamasta Harry Potter kirjasarjan teoksesta. 

Harry Potter ja Viisasten kivi äänikirja

Harry Potter ja Viisasten kivi on J. K. Rowlingin Harry Potter kirjasarjan ensimmäinen kirja. Romaanissa näennäisesti tavallinen englantilaispoika saa tietää olevansa velho ja olevansa yksi kolmesta ihmisestä, jotka voivat pelastaa maailmansa pahan velhon ikuisen yön paluulta.

Kirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1997 ja se on käännetty 67 kielelle. Tähän mennessä kirjaa on myyty maailmanlaajuisesti yli 400 miljoonaa kappaletta, mikä tekee siitä yhden historian myydyimmistä kirjoista.

Harry Potter ja Viisasten kivi äänikirja löytyy kuunneltavaksi BookBeatin äänikirjapalvelusta.

Harry Potter ja Salaisuuksien kammio äänikirja

Harry Potter ja Salaisuuksien Kammio on Harry Potter -sarjan toinen kirja. Kirja kertoo teini-ikäisen velhon toisesta vuodesta Tylypahkassa, nuorten noitien ja velhojen koulussa. Tylypahkassa alkaa tapahtua outoja asioita sen jälkeen, kun seinältä löytyy viesti: "Salaisuuksien kammio on avattu".

Harry Potter ja Azkabanin vanki äänikirja

Harry Potter ja Azkabanin vanki on J. K. Rowlingin Harry Potter -sarjan kolmas kirja, joka kertoo kirjan päähenkilön, eli Harry Potterin ja hänen ystäviensä Hermione Grangerin ja Ron Weasleyn seikkailuista.

Harry Potter ja Liekehtivä pikari äänikirja

Harry Potter ja Liekehtivä pikari on J.K. Rowlingin kirjoittaman Harry Potter -sarjan neljäs kirja, joka julkaistiin 8. heinäkuuta 2000. Se on myös kirjasarjan pisin teos. Voldemort kasvaa jälleen vahvaksi ja mahtavaksi; hän on ottanut Tylypahkan haltuunsa täyttämällä sen seuraajillaan, jotka ovat naamioituneet sekä professoreiksi että oppilaiksi.

Harry Potter ja Feeniksin kilta äänikirja

Harry Potter ja Feeniksin kilta on brittiläisen kirjailijan J.K. Rowlingin Harry Potter -kirjasarjan viides teos. Harryn viimeinen vuosi Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa on alkamassa. 

Harry Potter ja Puoliverinen prinssi äänikirja

Harry Potter ja kuoleman varjelukset Osa 1 & 2 äänikirjat

Ilmainenkokeilu.fi on suomalainen internetsivusto, jonka tavoitteena on kerätä kaikki ilmaiset kokeilujaksot, tarjoukset ja alennuskoodit yhteen paikkaan.
Löydä kaikki tarjoukset sekä kokeilujaksot helposti ja nopeasti!
Palautteet ja yhteydenotot
info@ilmainenkokeilu.fi
arrow-right