Discovery+ koodi ja tarjous: Katso ohjelmia ilmaiseksi

Discovery+ on Discovery Networksin suosittu suoratoistopalvelu. Discovery+ tarjoaa tällä hetkellä ilmaisen kokeilun uusille jäsenille maksutta. Saat käyttöösi tuhansia tunteja katsottavaa, sekä huippusuositut Discovery Networksin televisiokanavat.
discovery+-plus-ilmainen-kuukausi

Discovery+ Plus ilmainen kuukausi: Katso Discovery Channelin kanavia ilmaiseksi

Discovery+-ilmaiskokeilu on tilaisuus saada esimakua palvelun mahtavasta sisällöstä. Tilauksen rekisteröintiprosessi on nopea ja helppo, mutta se on voimassa vain rajoitetun ajan, eli jos haluat tutustua palveluun, niin nyt siihen olisi loistava aika.

Koska mielipiteesi on meille tärkeä ja arvostamme sitä - tässä on koodi sinulle, jonka avulla voit katsella palvelun sisältöä ja viihdettä alennettuun hintaan kolmen kuukauden ajan.

Alennuskoodi on voimassa rajoitetun ajan, joten jos haluat nähdä minkälaista sisältöä discovery + tarjoaa, niin nyt olisi oiva mahdollisuus katsella tuhansia tunteja huippuviihdettä edulliseen hintaan.

Lunasta ilmainen kuukausi

Dplay on nyt discovery +

Dplay uudistui ja sen myötä sekä logo että nimi muuttui. Huoleen ei kuitenkaan ole aihetta, sillä sisältö on yhtä laadukasta, ellei jopa parempaa kuin ennen.

Huippu-urheilulajit, kuten leijonakiekko ja Tokion kesäolympialaiset, ovat myös katsottavissa palvelun kaikkien muiden tarjolla olevien elokuvien ja TV-sarjojen lisäksi.

Jännityksestä pitäville on tarjolla rikosmysteereitä true crimen muodossa. Mikäli rikokset kiinnostavat, niin Investigation Discovery -kanavan sisältöön tutustuminen ei jätä kylmäksi.

Discovery+ ohjelmat

Yhden pysähdyksen taktiikalla parhaat viihde- ja urheilutapahtumat? Löydät sen ja paljon muuta discovery+ suoratoistopalvelusta, josta saat käyttöösi kaiken suosikkisisältösi.

Katso suosittuja TV-kanavia, kuten BBC Discovery, Eurosport ja C More. Discovery+ tarjoaa myös paljon eksklusiivista sisältöä, kuten suuren valikoiman palkittuja huippudokumentteja.

Syksy ja talvi on parasta aikaa urheilun ystäville – Telian Liigapassin avulla yksikään ottelu ei jää katsomatta.

Discovery+:n kanavasisältöön kuuluvat seuraavat kanavat:

TV5

KUTONEN

FRII

TLC

Eurosport 1

Eurosport 2

C More Max HD

C More Sport 1 HD

C More Sport 2 HD

Discovery

Investigation Discovery

Animal Planet

Travel Channel

Discovery Science

Food Network

Discovery + tarjoaa siis käsittämättömän määrän ohjelmia ja viihdettä – katsottava ei tule loppumaan kesken, se on varma.

Onko discovery+ ilmainen?

Kyllä, discovery+ on ilmainen ensimmäiset 14 päivää kokeilujakson avulla.

Yhteenveto

Discovery+ on viihteen ja urheilun ystäville suunnattu suoratoistopalvelupalvelu, jonka avulla saa katsottavaksi lähes loputtoman määrän huippusuosittua ja laadukasta viihdettä.

Ilmainenkokeilu.fi on suomalainen internetsivusto, jonka tavoitteena on kerätä kaikki ilmaiset kokeilujaksot, tarjoukset ja alennuskoodit yhteen paikkaan.
Löydä kaikki tarjoukset sekä kokeilujaksot helposti ja nopeasti!
Palautteet ja yhteydenotot
info@ilmainenkokeilu.fi
arrow-right