BookBeat koodi –– hyödynnä tarjous ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi

Lunasta alapuolelta löytyvästä painikkeesta BookBeat tarjous, jonka avulla pääset kuuntelemaan äänikirjoja tai lukemaan e-kirjoja rajattomasti yhden kuukauden ajaksi.
BookBeat-koodi

BookBeat tarjous – lunasta ilmainen kokeilu ja kuuntele 30 päivää ilmaiseksi!

Nappaa itsellesi alapuolelta löytyvästä painikkeesta BookBeatin ilmainen kokeilujakso ja kuuntele rajattomasti kirjoja kuukauden ajan!

Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Kokeilujakso ei sitouta mihinkään ja se on mahdollista perua helposti milloin tahansa.

Aloita ilmainen kokeilujakso →bookbeat-ilmainen-kuukausi-tarjous

Tilausvaihtoehdot ja hinta

Valittavanasi on kolme erilaista vaihtoehtoa,

BookBeat Basic

Basic-tilaus
Sopii jos kuuntelet vähemmän
9,99€/kk
20 tuntia/kuukausi

BookBeat Standard

Standard-tilaus
Suosituin vaihtoehto
14,99€/kk
100 tuntia/kuukausi
BookBeat Premium
Premium-tilaus
Kirjojen suurkuluttajan valinta
19,99€/kk
Rajaton luku-/kuunteluaika
nainen kuuntelemassa ilmaista bookbeat kokeilujaksoa

BookBeat Basic-paketti

BookBeat Basic-tilaus on hyvä vaihtoehto sinulle, jos et kuuntele paljon äänikirjoja, mutta haluat kuitenkin silloin tällöin rentoutua ja viettää aikaa niiden parissa. Basic-paketin hinta on suhteellisen edullinen ja se kustantaa 9,99€/kk.

BookBeat Standard-paketti

BookBeat Standard paketilla voi kuunnella ja lukea e-kirjoja 100 tuntia kuukaudessa. Jos sinusta tuntuu, että 100 tuntia on liian vähän, niin Premium-paketti on vaihtoehtosi jos haluat kuunnella tai lukea rajattomasti kirjoja.

Pakettiin on mahdollista lisätä lisäkäyttäjä 4,90€/kk hintaan.

BookBeat Premium-paketti

Jos olet suuri e-kirjojen ystävä ja kuuntelet äänikirjoja päivittäin, niin BookBeat Premium-paketti on paras vaihtoehto sinulle. Hintaa premiumilla on 19,90€/kk.

Premium-paketti sopii henkilöille, jotka rakastavat lukea tai kuunnella e-kirjoja. Premiumin avulla kuuntelet ja luet e-kirjoja rajattomasti edulliseen hintaan missä vain ja milloin vain.

Perhetili

BookBeatista löytyy myös perhetili, jonka avulla BookBeatia voi käyttää yhtä aikaa muiden samassa taloudessa asuvien kanssa. Lisäksi voit lisätä BookBeat-perhetiliin käyttäjän 4,90€/kk hintaan.

Perhetili sopii käytettäväksi jopa 5 käyttäjän kesken ja se on loistava valinta kotitalouksiin, jossa tykätään kuunnella tai lukea e-kirjoja.

Jokainen profiili voi kuunnella tai lukea kirjoja yhtä aikaa, eli ei tarvitse tapella kenen vuoro on kuunnella, vaan jokainen voi kuunnella juuri niin paljon kuin haluaa.

Kuinka monta tuntia käyttäjä voi lukea tai kuunnella?

Se riippuu mikä tilaus pääkäyttäjällä on. Jos pääkäyttäjällä on esimerkiksi BookBeatin premium-tilaus, niin jokainen perhetili-lisäkäyttäjä voi lukea ja kuunnella kirjoja rajattomasti.

Jos pääkäyttäjän tilaus on taas Basic, niin lisäkäyttäjä voi lukea tai kuunnella kirjoja 20 tuntia kuukaudessa.

BookBeat kokemuksia käyttäjiltä

"BookBeat on hyvä äänikirjapalvelu, josta löytyy selkeäkäyttöinen ja toimiva äänikirjasovellus. Valikoima on runsas, valittavanasi on yli 200 000 teosta, eli ei huolta, että kirjat loppuisivat kesken. Hinta on suurin piirtein samaa luokkaa kilpailijoiden kanssa, eikä suuria eroavaisuuksia löydy. Jos haluat kokeilla hyvää äänikirjapalvelua, niin suosittelen kokeilemaan BookBeatia.!"

Ilmainenkokeilu.fi on suomalainen internetsivusto, jonka tavoitteena on kerätä kaikki ilmaiset kokeilujaksot, tarjoukset ja alennuskoodit yhteen paikkaan.
Löydä kaikki tarjoukset sekä kokeilujaksot helposti ja nopeasti!
Palautteet ja yhteydenotot
info@ilmainenkokeilu.fi