logo
storytel-koodi

Storytel Koodi & Tarjous - Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Storytel on äänikirjapalvelu, jonka avulla voit ladata ja kuunnella suosikkikirjojasi missä ja milloin tahansa. Palvelusta löytyy valtava valikoima bestsellereitä ja uutuuksia kaikista genreistä - lisäksi Storytel tarjoaa eksklusiivisia nimikkeitä, jotka ovat saatavilla vain heidän alustallaan.

Storytel koodi - Kuuntele tai lue ääni ja e-kirjoja 30 päivää ilmaiseksi

Haluatko kuunnella ääni ja e-kirjoja 30 päivän ajan ilmaiseksi? 

Jos vastasit kyllä, niin meillä on sinulle loistavia uutisia. Meillä on yhteistyössä Storytelin kanssa tarjous sinulle:

Lunasta Storytel tarjous ja ilmainen kuukausi alapuolelta löytyvästä painikkeesta! Ilmaisen kokeilujakson aikana voit lukea ja kuunnella ääni- tai e-kirjoja rajattomasti.

Lunasta Storytel koodi tästä

Mikä Storytel on?

Oletko etsinyt uutta äänikirjapalvelua?

Storytel on Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu. Palvelusta löytyy yli 300 000 tarinaa, joten jokaiselle löytyy jotakin. 

Halusitpa sitten kuunnella dekkaria tai omaelämäkertaa, Storytelistä löytyy kaikkea! Sovelluksen avulla voit ladata ja kuunnella kirjoja offline-tilassa missä tahansa - jopa työmatkalla.
Storytel-äänikirjapalvelu

Storytel kirjavinkit

Storytelin suositusten avulla löydät täydellisen kirjan jokaiseen hetkeen. Palvelusta löytyy kirjoja jokaisesta kategoriasta ja kiinnostuksen kohteesta, jännityskirjoista ja romantiikasta tieteiskirjallisuuteen ja mysteereihin. Storytel myös lisää jatkuvasti uusia nimikkeitä, joten tarjolla on aina jotain tuoretta tutkittavaa.

Alapuolelta löydät Storytelin tämän hetken suosituimmat e- ja äänikirjat.

Musta raivo

Musta Raivo on kirja, joka nostaa esiin neljä murhaa Suomen 2000-luvun rikoshistoriasta. Siinä pohditaan, syntyvätkö ihmiset pahoina vai voiko heitä estää tulemasta murhaajiksi. Tiedot on koottu asiakirjoista ja viranomaisten, sidosryhmien ja nuorisopsykiatrien haastatteluista.

Saat selville, millaista näille lapsille oli kasvaa ympäristössä, jossa väkivalta oli arkipäivää - mutta myös sen, millaisia toimenpiteitä yhteiskunta yleensä ja nuorten parissa työskentelevät ammattilaiset tekivät.

Tämä kirja saa sinut miettimään omaa elämääsi sekä ympärilläsi olevia ihmisiä - etenkin kun puhutaan ehkäisevistä toimenpiteistä alaikäisten tekemiä tulevia rikoksia vastaan.

Valo joka ei kadonnutkaan

Oletko koskaan joutunut käsittelemään elämässäsi vaikeaa tilannetta?

Valo joka ei kadonnutkaan -kirjan kirjoittaja Varpu Hintsanen on ollut tilanteessa, jossa tuntui, että valoa ei näkynyt. Hän menetti tyttärensä Senjan 8-vuotiaana syöpään. Hintsasen omat opetuksensa henkisestä jaksamisesta joutuivat kovalle koetukselle, kun hän joutui elämänsä vaikeimpaan tilanteeseen.

Mutta surusta nousi toivo ja kiitollisuus siitä, mitä hänellä oli jäljellä. Tämä on yhden perheen tarina, mutta se tuo apua myös kaikille niille, jotka joutuvat elämässään vaikeaan paikkaan, jossa valoa on niukasti.

Psykiatrisen sairaanhoitajan koulutuksen saaneen Varpun viesti on selkeä - emme voi valita, mitä meille tapahtuu, mutta voimme valita, miten reagoimme tapahtuneeseen.

Storytel sovellus ja lukulaite, eli Storytel Reader

Storytelin lukulaite Reader on paras tapa lukea e-kirjoja. Se on kevyt ja helppo kuljettaa mukanasi minne tahansa - jopa taskussa! Laitteesta löytyy kaikki ominaisuudet, jotka tekevät lukemisesta nautinnon, kuten kirjanmerkit, korostukset ja muistiinpanot. Lisäksi siinä on kaikki Storytelin yli 300 000 nimikettä kaikilta suurimmilta kustantajilta, joten aina on jotain uutta löydettävää.

Lukulaitteen hinta on 99 euroa ja toimitus on ilmainen.

Storytel lahjakortti - ilahduta ystävääsi lahjalla

Onko lähipiirissäsi kirjojen ystävä?

Storytel lahjakortti on täydellinen lahja kenelle tahansa kirjojen ystävälle. Se on ympäristöystävällinen ja kestävä tapa antaa jollekulle mahdollisuus saada käyttöönsä hänen suosikkikirjansa.

Lahjakortin avulla saat käyttöösi joko yhden kuukauden, kuuden kuukauden tai vuoden lukumateriaalin. Kortti on helppo tilata ja toimittaa mihin tahansa päin Suomea!

Usein kysytyt kysymykset Storytel koodista

Miksi Storytel tarjoaa 30 päivää ilmaiseksi?

Storytel on innoissaan jakamassa äänikirjasovellusta käyttäjien kanssa, ja se haluaa sinutkin asiakkaaksi! Ilmaisen kokeilujakson avulla Storytel varmistaa, että heidän palvelunsa vetoaa sinun tarpeisiisi. Rekisteröidy 30 päivän kokeilujaksoon, niin pääset helposti tutustumaan maailman jännittävimpään äänikirjastoon - ilmaiseksi.

Miten Storytel koodi lunastetaan?

Storytel koodi ja tarjous on mahdollista lunastaa vain, jos olet uusi asiakas. Ilmaisen kokeilujakson saat käyttöösi klikkaamalla tämän artikkelin yläosasta löytyvää painiketta ja rekisteröitymällä Storytelin käyttäjäksi.

Kokeilujakso on voimassa 30 päivää, jonka aikana voit kuunnella tai lukea rajattomasti kirjoja missä tahansa. Jos et ole palveluun tyytyväinen, etkä halua maksaa siitä, niin sinun täytyy ainoastaan muistaa peruuttaa kokeilujakso ennen kuin se päättyy.

Onko ilmainen kokeilujakso mahdollista peruuttaa?

Kyllä, ilmainen kokeilujakso ei sitouta sinua mihinkään ja se on helppo perua, jos set ollut jostakin syystä palveluun tyytyväinen. Sinun täytyy ainoastaan muistaa peruuttaa tilauksesi ennen kokeilujakson päättymistä, niin veloitusta ei tapahdu.

Jos jostakin syystä unohdat peruuttaa tilauksen, niin voit tehdä peruutuksen ja tilaus päättyy seuraavaan kuukauteen.

Ilmainenkokeilu.fi-sivusto on suomalainen internet-palvelu, joka kerää jokaisen yrityksen ilmaiset kokeilujaksot yhteen paikkaan.
Löydä kaikki tarjoukset ja kokeilujaksot helposti ja nopeasti!
Palautteet ja yhteydenotot
info@ilmainenkokeilu.fi
crossmenuarrow-right